مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص عدس دال

دکتر الهام اختری :

دال عدس نوعی عدس ریز و قرمز رنگ است که در غرب کشور کشت می‌شود. کمی گرم و البته خشک است و از مهم‌ترین خواص دال عدس تقویت دستگاه گوارش است. کارکرد روده و معده با دال عدس بهتر شده و به عنوان یک تحریک‌کننده اشتها نیز عمل می‌کند. همچنین تصور می‌شود به بهبود گردش خون و جلوگیری از بروز لخته‌های خون نیز کمک کند. درمان دردهای استخوان و مفاصل از خواص دارویی دال عدس می‌باشد. به سالمندان یا افرادی که دچار مشکل آرتروز هستند توصیه می‌شود حتما از دال عدس به عنوان یک داروی خوراکی مفید استفاده کنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها