مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تدابیر تغذیه ای بعد از ماه رمضان

دکتر محمد دریایی :

مصرف بیش از حد چربی ها و غذاهای چرب در ابتدای صبح یا سحر در رمضان و همچنین مصرف غذاهای نسبتا سنگین مانند خورش های پر چرب ، و انواع آجیل از زمان افطار تا سحر مشکلات گوارشی زیادی را ممکن است به وجود آورد. لذا پس از اتمام دوران روزه داری بهتر است عزیزان روزه دار به تدریج و به آرامی شروع به مصرف صبحانه های پر انرژی و سالم نمایند که یکی از بهترین مواد غذایی مورد استفاده در صبحانه افراد پس از دوران روزه داری جو دو سر پرک که همان یولاف می باشد است . عزیزان می توانند از این غله سودمند که سازگار با تمام مزاج ها بوده و دارای طبعی معتدل است و برای همه گروهای خونی سودمند می باشد را در ابتدای روز استفاده نمایند

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها