مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

زولبیا و بامیه

دکتر مهدی فهیمی :

توصیه ای در مورد زولبیا و بامیه

استفاده از اين مواد غذايي شيرين را به حداقل ممكن برسانند. خوردن شيريني باعث افزايش حرارت در كبد مي‌شود. در وعده افطار گرايش بيشتر به سمت آش و سوپ بايد باشد. البته بايد حبوبات درون اين غذاها در كمترين حد آن باشد. چرا كه ساعات طولاني روزه‌داري فرد را مستعد نفخ مي‌كند. توصيه مي‌شود كه در بين ميوه‌ها به‌خصوص سيب‌گلاب، قيسي و زردآلو را در حجم زياد و در فاصله افطار تا سحر مصرف كنيد. از خوردن غذاهاي سرخ شده، انواع كوكو‌ها، شامي‌، مرغ‌ها و گوشت‌هاي تفت داده شده در روغن به همراه ادويه خودداري كنيد. طبع اين غذاها گرم است و بر گرمي كبد شما مي‌افزايد. اين مواد در ميانه روز حال روزه‌دار را بد مي‌كند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها