مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تدابیر روزه داری

دکتر هاله تاج الدینی :

از آنجا که در هنگام روزه داری بدن از ذخایر خود استفاده می کند و سوخت و ساز دفع مواد بیشتر است، خون حالت اسیدی بیشتری می گیرد و بنابراین موادی که به خون حالت قلیایی بدهند مثل آب میوهای طبیعی و شیر نیز در ماه رمضان مفید هستند. صرف مواد قندی طبیعی مثل خرما و شربت های طبیعی به همراه گلاب برای جلوگیری از افت قند خون بعد از افطار مفید هستند. همچنین استفاده زیاد از قندهای ساده مثل شکر- زولبیا و بامیه باعث افزایش ناگهانی قند خون و سردرد هنگام افطار می شود و نوسان شدید قند خون به رگ های مغز آسیب وارد می کند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها