مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

آب جوش به جای آب سرد

دکتر حسن اکبری :

اساساً تئوری خوردن فراوان آب (به استثنای آب جوش ولرم شده) با عملکرد طبیعی سلول‌ها منافات دارد، زیرا در فرآیند تولید انرژی که از سوختن مواد غذایی انجام می‌شود، آب سرد شامل آب لوله‌های شهری، آب معدنی، آب یخچال و آب آبسرد کن می‌تواند با کم کردن حرارت محیط، که باید در طول فرآیند ۳۷ درجه باشد، تداخل ایجاد نمايد و تولید مولکول‌های حامل الکترون مانند NADH را کاهش داده و باعث کمتر تولید شدن انرژی در سلول‌ها به صورت کاهش تولید ATP می‌گردد. لذا توصیه ما مصرف آب جوش با خرما یا آب جوش ولرم شده و یا شربت عسل خنک به جای آب سرد خصوصاً در کسانی است که دچار بیماری هستند، می‌باشد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها