مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

مضرات کله پاچه

دکتر محمد عسکرفراشاه :

کله پاچه را با احتیاط بخوریم

در ایران اغلب آن را به عنوان یک غذای مقوی و لذیذ به ویژه در وعده صبح‌ می‌ دانند ، اما باید در نظر داشت که این غذا یک منبع غنی از کلسترول، اسید چرب، اسید نوکلئیک، پریمیدین و پورین است و مصرف آن در بیماران قلبی، دیابتی و بیماران کلیوی توصیه نمی‌شود.مغز و چشم در کله پاچه، از چربی بیشتری نسبت به پاچه و زبان برخوردار است، بنابراین توصیه می‌شود در صورت میل به مصرف کله پاچه بیشتر از زبان و پاچه که چربی کمتری دارد استفاده شود

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها