مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شربت هندوانه

یکی از مناسب ترین شیوه های مصرف هندوانه مصرف شربت آن می باشد. در این صورت آسیب آن به دستگاه گوارشی به ویژه معده کم می شود.

آب هندوانه را گرفته و افراد گرم مزاج با مقداری شکر سرخ و افراد سرد مزاج با مقداری عسل شیرین کرده و در زمان مناسب مصرف کنند.

در افراد لاغر اندام با طبع گرم، یا افرادی که بواسطه حرارت زیاد بدن ادرار آنها زرد رنگ است، مصرف شربت یا آب هنداونه توصیه میشود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها