مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خوراکی های مناسب فصل بهار

دکتر الهام قدمی یزدی :

چه خوراکی هایی با مزاج فصل بهار سازگارترند

از بهترین خوراکی هایی که با مزاج فصل بهار سازگاری دارد، استفاده از کاهو سکنجبین و آش های ساده و رقیقی است که در تهیه آنها از برنج و سبزیجات استفاده شده باشد. باید از نوشیدنی های فصل شربت خیار و سکنجبين، شربت زرشک و نارنج و شربت لیمو است البته در افرادی که از مشکلات معده رنج می برند یا سو مزاج سرد دارند باید در مصرف این شربت ها احتیاط کنند. بهتر است در فصل بهار از ادویه ها و گوشت به میزان کمتری استفاده شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها