مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذاهای لطیف و غلیظ

دکتر ریحانه معینی :
غذاهای لطیف و غلیظ چه غذا های هستند
غذای لطیف و ماده حاصل از آن قابلیت تغییر پذیری و هضم راحت تری دارد و خون رقیق تولید می‌کند و غذای غلیظ بر خلاف آن بوده و باعث ایجاد انسدادهای عروقی و کبدی می‌شوند.
غذاهای غلیظ عبارتند از گوشت گاو و تمام موادی که از آن تهیه می‌شود مثل سوسیس و کالباس، قارچ، پنیر پیتزا، گوشت شکار، گوشت مرغابی، تخم مرغی که بسیار پخته باشد و برخی غذاهای لطیف شامل گوشت گوسفند جوان، زرده تخم مرغ عسلی، کاهو، سیب و انگور است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها