مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خورش کنگر و نعناع جعفری

لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب می پزیم. کنگر را به اندازه های دلخواه خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم.
نعناع و جعفری را با کمی روغن تفت می دهیم، سپس کنگر را به آن افزوده و تفت می دهیم.
پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل تفت داده، سپس اندکی ادویه را اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. در انتها سبزی های تفت داده شده و لوبیا را به همراه مقداری آب گرم به بقیۀ مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، می‌توانیم مدتی قبل از صرف غذا مقداری آبغوره به آن اضافه کنیم.

این غذا معتدل به سمت گرم است و برای کبد و گوارش ، سنگ کلیه و تقویت عمومی بدن مفید است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها