مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش تهیه شربت ریواس

  • سر و ته ریواس رسیده را جدا کنید و آنرا خوب کوبیده و آب آن را بگیرید.
  • سپس آب ریواس را در ظرف مناسب حرارت داده تا به جوش آید و کف آن را از رویش بردارید.
  • سپس شعله را کم کرده و به اندازه آبی که باقی مانده شکر به آن اضافه کنند.
  • اجازه بدهید که قوام مناسب بگیرد و سپس از روی شعله بردارید.
  • شربت غلیظ شده را در یخچال نگه داری کنید.

(منبع: خلاصة الحكمة ؛ ج‏۳ ؛ ص.۲۳۶ با تصرف و تلخیص)

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها