مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نوبرانه های بهار۱ (گوجه سبز)

نوبرانه های بهار(۱)
دانستنی های مصرف گوجه سبز

۱٫ میوه هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و زردآلوی کال که نارس چیده می شوند احتمال وجود سموم کشاورزی در آنها بیشتر است. قسمتی از سموم با رسیدن کامل میوه از بین می رود که در میوه های کال این اتفاق نمی افتد.

۲٫ تماس مکرر و مداوم دندان با مواد ترش مزه یا شیرین باعث آسیب به دندان ها می شود. مزه ترش گوجه سبز از یک جهت دلچسب و از جهتی برای دندان مضر است. برای رفع این مشکل مصرف مقداری نمک برای مزه دار کردن و رفع این مشکل توصیه می شود. بعد از مصرف نیز حتما دهان را با آب ولرم یا آب نمک شست و شو دهید

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها