مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سلامتی در بهار از نظر حکیم جرجانی

از طعام كمتر و لطيف‏تر(سبک‌تر) خورند و معده را از طعام لطيف نيز پر نكنند و هر بامداد، پيش از طعام اندكى رياضت(ورزش) كنند و از طعام گرم و تر، چون رشته و تتماج(نوعی آش) و گوشت بسيار و از شراب(هر نوع نوشیدنی) و از طعام‌های تلخ و شور و تيز پرهيز كنند.
۳۰ فروردین سالروز تولد پزشک نامدار ایران حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی گرامی باد.
کتاب ارزشمند ذخیره خوارزمشاهی که دربردارنده ۷۵۰هزار اصطلاح علم پزشکی کهن این سرزمین است، نوشته اوست.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  توصیه

دیدگاه ها