مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

توصیه های غذایی در امتحانات

دکتر مجید انوشیروانی :

دانش‌‌‌‌ آموزان در روز‌‌ های نزدیک امتحان‌ ها باید خوراکی‌‌ هایی مصرف کنند که به‌ آسانی هضم شوند و دستگاه گوارش را به سنگینی و کندی دچار نکنند تا نیروی زیادی برای هضم و جذب آنها و دفع فضولاتشان مصرف نشود . در دانش تغذیۀ طب سنتی به این غذاها، غذاهای لطیف می‌گویند. مصرف غذاهای لطیف موجب می‌شود که در مقایسه با غذاهای دیرهضم و سنگین، خون و نیروهای بدنی به اندازۀ کمتری به دستگاه گوارش و بافتهای بدن معطوف گردند و از توجه به سیستم عصبی بازنمانند. بدین ترتیب عملکردهای مغزی مانند تمرکز و حفظ مطالب بهتر انجام می‌شوند. بعضی از غذاهای لطیف، تقویت‌کنندۀ عملکردهای مغزی نیز هستند مانند حریرۀ بادام، شله زرد، و زردۀ تخم مرغ که به صورت عسلی آب‌پز یا نیمرو شده باشد. افزودن مقدار معتدلی دارچین و زعفران به این غذاها مناسب است و به عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک می‌کند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها