مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

منظور از غذای ساده چیست

دکتر رضا ایلخانی :

در پاسخ بايد گفت منظور از غذاي ساده غذايي است که در يک مرحله طبخ شود ولو اينکه از مواد اوليه مختلفي در طبخ آن استفاده گردد. برای مثال اگر براي تهيه يک آش از چند نوع سبزي، حبوبات، گوشت و ادويه جات استفاده مي­کنيد و در پايان آن آش را با نان ميل کنيد در واقع شما يک غذاي ساده ميل کرده ايد. آبگوشت سنتي ايران که در آن از گوشت، نخود، لوبيا، سيب زميني و… استفاده مي‏شود يک غذاي ساده است. انواع خورش‏هاي سنتي که در ترکيب آنها مواد مختلف از سبزيجات، حبوبات، ادويه‏جات و گوشت استفاده شده و فرايند طبخ آنها به صورت يک مرحله اي صورت مي‏گيرد، يک غذاي ساده محسوب مي‏گردد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها