مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نشانه های پرفشاری خون

برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند. کسانی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف شیرینی، حتی شیرینی‌های طبیعی مانند ارده و شیره، یا عسل، یا خرما و شیرۀ خرما، دچار پرفشاری خون شوند.

این پرفشاری، می‌تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، یا احساس کشیدگی عروق، یا سرخی چشم‌ها و صورت، و یا شنیدن صدایی همهمه‌وار در گوش‌ها همزمان با جهش نبض، و علایم گوناگون دیگر ظاهر شود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  سبک زندگی

دیدگاه ها