مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

توصیه های سفرهای نوروزی

دکتر محمد عزیزخانی :
توصیه های تغذیه ای در سفرهای نوروزی

غذای سفر باید غذایی سبک و زودهضم بوده, از مواد تازه تهیه شده و به میزان کم مصرف شود. از پر خوری و روی هم خوری در طول سفر پرهیز کنید. غذایی که در سفر به همراه می برید,باید کاملا پخته شده باشد ممکن است با توجه به مدت تعطیلات و احتمالا تعجیل در ساعت حرکت, در تهیه غذا کوتاهی شود, به گونه ای که غذا به ویژه گوشت ها به طور کامل پخته نشده و همین سبب آلودگی و فساد آن شود. از این رو باید به زمان پخت غذاها توجه کرد از سوی دیگر غذاهایی که رطوبت زیادی دارند مانند آش,سوپ و …, بیشتر در معرض فساد هستند, به همین علت سعی کنید در طول سفر از غذاهای نیمه خشک و با رطوبت کم استفاده کنید

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها