مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نکات پخت و پز

دکتر محمد باقر فضل جو :

نکاتی که در پخت و پز باید مد نظر باشد؟

در مورد پخت و پز باید به نحوه پخت توجه کرد. باید به مدت زمان پخت توجه داشت، غیر از غذا های بسیار محدودی  که باید زود پز شوند، در اکثر موارد غذا باید در شعله کم و در زمان بیشتری بپزد.استفاده از مایکروفر، فر و زودپز در همه غذا ها اشتباه است چرا که با پخت سریع، پخت کامل و مناسب بدن انجام نمی شود. بین ظروف قابل استفاده کنونی، استفاده از ظروف مسی فقط برای پخت و پز و نه نگه داری توصیه می شود و بعد از مس، استفاده از ظروف قدیمی روی،آهنی، سنگی، پیرکس و استیل توصیه می شود .

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها