مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سیر؛ رقیق کننده خون

در رابطه با سیر و مصرف آن نکات زیر قابل تامل است:

  1. ضرر آبهای مختلف و هوای وبایی و عفونت را از بین می برد. (خصوصا اگر با سرکه مصرف شود.).
  2. مصرف مداوم در خوردن آن سبب ریزش موی سفید و روییدن موی سیاه می شود.
  3. موجب پایین آمدن فشار خون می شود و رقیق کننده خون است.
  4. در اکثر بیماری های مفاصل و مغز که ناشی از غلبه سردی باشد مفید است. (از جمله کدورت حواس، فراموشی، کندذهنی، سیاتیک و …)
  5. توصیه می‌شود که جوانان و گرم مزاج ها همراه با خوراکیهای ترش مصرف کنند تا دچار تشنگی نشوند.
  6. مصرف خام آن برای کسانی که دچار سکته شده اند بسیار مفید است.
  7. خوردن آن با سرکه جهت تنقیه حلق و صوت، سرفه و تنگی نفس، فلج، درد مفاصل، سیاتیک، نقرس، فراموشی و… مفید است.
  8. در سرد مزاجان محرک قوای جنسی و افزایش دهنده منی است. (در گرم مزاجان کاهش دهنده منی)

همچنین باید توجه داشت:

  • مصرف آن برای بیماران داری حساسیت پوستی و خانم های باردار مضر است.
  • زیاده روی در مصرف و رعایت نکردن سن و فصل و مزاج در مصرف آن سبب سردرد، احتراق خون و ضرر به چشم ریه و نیروی جنسی می شود و برای بواسیر مضر است.
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها