مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سرکه؛ استحکام بخش عقل

سرکه در پاکسازی بدن از سموم و از بین بردن رطوبات می تواند نقش بسزایی داشته باشد.

سرکه باعث بهبود هضم برخی مواد غذایی مانند گوشت ها می شود.

خوردن کمی سرکه قبل از غذا باعث تحریک بیشتر اشتها می شود.

اندک اندک خوردن سرکه یا غرغره آن موجب بهبود سرفه مزمن می شود.

گذاشتن ظرف سرکه بصورت سرباز با تبخیر آهسته آن باعث تعدیل هوای مرطوب و آلوده می شود.

بوی سرکه هوشیار کننده است و خواب آلودگی بهاری را کمتر می کند.

مصرف سرکه در آب و هوای آلوده یا مخلوط آن با آب کم کیفیت، باعث جلوگیری از آسیب آن ها می شود.

اگر با سرکه مسواک بزنید لثه هایتان ضدعفونی شده و دندان هایتان براق تر می شود.

همینطور باید در نظر داشته باشید:

  1. مصرف سرکه در مبتلایان به زخم معده و ضعف اعصاب می تواند زیان بخش باشد.
  2. برای افراد مسن و سوداوی مزاج ها مضر است
  3. برای کسانی که بیماری های ریه دارند، مضر است
  4. مصرف زیاد آن باعث کاهش قوای جنسی می شود
  5. مصرف زیاد آن برای روده نیز مضر است
  6. مصرف بی رویه و غیر متعارف آن موجب ضعف بینایی می شود و رنگ چهره را زرد می کند
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها