مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

فشار خون

دکتر مجید انوشیروانی :
کسانی که مستعد افزایش فشار خون هستند ، ممکن است با زیاده روی در مصرف شیرینی ، حتی شیرینی های طبیعی مثل ارده و شیره، یا عسل، یا خرما و شیرۀ خرما، دچار پرفشاری خون شوند. علامت این پرفشاری می تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، یا احساس کشیدگی عروق، یا سرخی چشم ها و صورت، و یا شنیدن صدایی همهمه وار در گوش ها همزمان با جهش نبض، و علایم گوناگون دیگر ظاهر شود. توصیه ما این است که افراد فربه پرخون در فصل بهار از مصرف بیش از حدّ متوسط شیرینی پرهیز کنند و به سوی خوراکی هایی با مزۀ ترش ملایم طبیعی بروند. زرشک و آلو و آلبالوی خشک و برگۀ زردآلوی ترش و شیرین و لواشک های ترش طبیعی نمونه های خوبی از این خوراکی ها هستند.  افزودن آلوبخارا، تمر هندی ترش، زرشک، و لیمو عمانی به خورشها و غذاهای آبکی نیز در این موارد توصیه می شود
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها