مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سماق؛ پای ثابت هفت سین

  • در سماق جوهر مازو «تانن» فراوان است. به همین جهت قابض و پاک کننده معده می باشد و از انواع اسهال حاد و مزمن و خونریزی معده و خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری میکند.
  • چاشنی خوبی برای آش ها و سوپها و خورشها میباشد، ولی رنگ آن را تیره و اشتهای فرد را تحریک می کند.
  • غرغره جوشانده سماق جهت ورم گلو و دهان تجویز شده است. گرد سماق جهت تقویت و استحکام لثه و جوشهای چرکی دهان و تسکین درد دندان و کرم خوردگی مفید است.
  • سماق در طبیعت سرد و خشک است و برودت برگ آن کمتر از دانه آن میباشد. با زرده تخم مرغ و  گشنیز خشک قاطع اسهال است و با زرده تخم مرغ که در آن پخته شود قابض و مانع اسهال است.
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها