مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم شیرینی عید نخودچی:

هل۲ عدد
کره ذوب شده ۱/۲ لیوان
شکر۱ لیوان
آرد نخودچی۱ لیوان

 

طرز تهیه شیرینی نخود چی:

برای تهیه شیرینی عید نخود چی ابتدا آرد نخودچی را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. حالا آن را با قاشق چوبی تا وقتیکه رنگ آرد طلایی شد هم بزنید. حالا آرد را جایی بگذارید تا خنک شود. باید این آرد را انقدر بو بدهید تا عطرش بلند شود. البته مراقب باشید که نسوزد.

در مرحله بعدی شکر و دانه های هل را در میکسر بریزید تا پودر شود و بعد آن را با کره ذوب شده به آرد نخودچی بیافزایید. حالا این مواد را با دست تان مخلوط کنید تا خمیر مانند شود.

با دست از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید. حالا شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید میتوانستید روی آن انواع مغزیجات مثال گردو، بادام یا پسته را بگذارید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها