مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

جایگزین های خوراکیهای صنعتی

دکتر حمیدالله افراسیابیان :
خوراکیهای صنعتی و جایگزین های آن
ترشی ، سرکه صنعتی ، شیر و فرآورده های لبنی صنعتی ، کمپوت و کنسرو ، انواع سس ها و … موجب زخم گوارش ، اختلالات قدرت جنسی ، انواع آلرژی ، گرفتگی عروق قلب ، فراموشی ، انواع التهابات روده میباشد . مصرف لبنیات طبیعی، ترشی طبیعی، کمپوت خانگی ساخته شده از میوه ها و عسل به عنوان جایگزین توصیه می شود.
عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها