مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

پرهیزات غذایی در بارداری

در دوران بارداری از مصرف بعضی از مواد غذایی مثل زرشک ، کرفس ، گشنیز ، زعفران ، ترشیجات (سرکه ، سیب ترش ، ماست ترش ) ، سفیده تخم مرغ ، کافئین (چای پررنگ، قهوه، نوشابه‌های کولا) و نیز خوراکی‌های مصنوعی و صنعتی، آب‌میوه‌های بسته بندی شده، تنقلات ناسالم، رنگهای خوراکی، فست فودها، آب یخ و … باید پرهیز نمود.

مصرف زیاد کرفس در مادران باردار باعث افزایش ابتلای کودکان آنها به آلرژی در آینده میشود.

مصرف زیاد گشنیز در دوران بارداری، بر روی حافظه و قدرت یادگیری در کودک به طور کوتاه مدت عوارض نامطلوبی دارد.

مصرف کافئین در بارداری باعث ایجاد آسیبهای سلولی در جنین و بروز پرهاکلامپسی و از دست دادن زودرس حاملگی در مادر میشود.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  تدابیر بارداری

دیدگاه ها