مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نکات مربوط به مصرف گوشت

دکتر مینا موحد :
نکات مربوط به مصرف گوشت

گوشت گوسفند برای مردم کشور ما مفیدتر از گوشت­‌های دیگر اعم از بز، گوساله و گاو است. طبع آن گرم­تر بوده و سریع­‌الهضم، مقوی و خونساز است. همچنین طبخ گوشت به صورت کباب، بخارپز و یا هر طریقی که بدون آب به عمل آید برای افراد مناسب‌­تر است. برای کودکان و افرادی که قصد کاهش وزن دارند طبخ گوشت بهتر است به‌صورت آبدار انجام پذیرد.در گوشتی که کامل طبخ نشده باشد ویژ­گی‌­های فوق وجود نداشته و می­تواند بیماری‌­زا باشد

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها