مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

روش سنتی تهیه روغن ها

روش سنتی تهیه روغن ها:

ابتدا باید یک روغن مناسب به عنوان روغن پایه انتخاب نمایید. روغن های بادام، کنجد یا زیتون معمولاً برای این منظور بکار می روند.

مرحله بعد جوشاندن یا دم کردن و سپس صاف کردن برگ های گیاه یا بذر مورد نظر است.

محلول صاف شده را درون روغن پایه ریخته و با حرارت خیلی کم اجازه بدهید آب آن تبخیر شود.

مقداری آب در ته ظرف باقی می ماند که به آسانی قابل جدا کردن از روغن است.

روغن اسطوخودوس را بهتر است با پایه روغن بادام شیرین تهیه کنید. به این شیوه حرارت روغن اسطوخودوس ملایم تر شده و عوارض کمتری برای گرم مزاج ها دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  اعمال یداوی

دیدگاه ها