مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

گوشت بال و بازوی اردک

گوشت بال و بازوی اردک را بخورید!
بال و بازوهای اردک، خون ساز و چاق‌کننده هستند و در کاهش تنگی‌نفس و تپش‌قلب موثرند. گوشت سایر قسمت های آن با وجود خواص بسیار زیاد، دیرهضم و نفاخ است. اردک را باید به شکل شکم‌پر و با استفاده از زنجبیل، کرفس،‌ گشنیز،‌ دارچین و آویشن مصرف کرد.
همچنین مصرف آن در معده‌های ضعیف ممنوع است.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها