مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

بهترین ماهی برای خوردن

۱- ماهی دریا و آب شور، سردی و تری کمتری دارد و بعضی نسبت به بعضی گرمتر می باشند.
۲- کباب ماهي تازه، سريع الهضم و صالح الكيموس و مرطب و چاق کننده و تولیدکننده منی
مخصوصا در زنان میباشد.
۳- بهتر است اندازه آن در بزرگی و کوچکی، متوسط باشد.
۴- حرکت زیاد و فلس بسیار از نشانه های ماهی خوب می باشد.
۵-در ماهی خوب آن است که همان روز صید شده و بوی بد نیز نداشته باشد (گوشت ماهی طيف است و سریعا دچار عفونت می گردد)
۶- ماهی سواحل دریا بهتر و نازک تر و لذيذتر از ماهی رودخانه است.
۷-بدترین ماهی ها، ماهی قنات و گودالها و چشمههای کوچک و زمینهای پست و آبهای کثیف بدبو میباشد (مخصوصا اگر راکد باشند)

مروری بر کلیات طب سنتی ایران ص۲۳۴

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها