مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

نوعی خورش فسنجان

مواد لازم -گردوی چرخ شده نصف لیوان – مغز بادام خام چرخ شده نصف ليوان – پیاز کوچک ۱ عدد – سیب زمینی ۱عدد – هویج ۱عدد – رب انار ۱ قاشق غذاخوری – شیره انگور یا عسل ۳ قاشق غذاخوری سر صاف – پودر سماق ۱ قاشق غذاخوری – روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری – نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه: ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد شده، به همراه یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمکی را به آن بیافزایید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورش بالا | رفت، به آن کمی آب سرد بیافزایید. هویج را به همراه سیب زمینی به طور جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا یکنواخت کنید. سپس شیره انگور و دارچین و زعفران را به آن بیافزایید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و کاملا جا بیافتد. در زمان میل کردن غذا هم می توانید رب انار را به آن بیافزایید و از مزه میخوش و دلچسب آن لذت ببرید..

 پاسداشت تندرستی با پزشکی ایرانی ص۱۲۰

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها