مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص نارگیل

طبیعت مغز تازه آن گرم و خشک بوده و آب آن گرم و تر است.

بهترین شیوه مصرف آن همراه با شکر طبیعی است. افراد دارای مزاج گرم بهتر است با قدری آب لیمو و افراد سرد مزاج با عسل مصرف کنند.
اندکی دیرهضم است. در صورتی که به خوبی هضم شود خون خوبی از آن تولید می شود. در معده های ضعیف خون غلیظ تولید می کند.

مصرف آن در آب و هوای سرد باعث گرم نگه داشتن کلیه و کمر و مثانه می شود.

موجب دفع مواد سرد بلغمی و سوداوی شده و در بیماری هایی مانند سستی اعصاب، فلج، جنون، فراموشی و … مفید است.

مقوی قوای جنسی بوده و مصرف آن با شیرین های طبیعی مانند عسل یا شکر برای کسانی که دچار کاهش ماده منی شده اند تاثیر بسزایی دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها