مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تنوع غذایی در بارداری

در دوران بارداری تنوع غذایی نباید فراموش شود.
بهتر است مادر در ماههای اول به دلیل ضعف معده در طول روز بیش از سه وعده غذا با حجم کم صرف نماید. همچنین در سه ماهه سوم نیز به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر دستگاه گوارش و معده، باید حجم غذاها کاهش یافته و تعداد آن افزایش یابد.)
در طول بارداری بهتر است از غذاهای مولد خون شایسته، ساده و زودهضم مثل گوشت جوجه و کباب یا آب گوشت گوسفند جوان (تازه) استفاده شود.

منبع: سبک زندگی سالم با طب ایرانی اسلامی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  تدابیر بارداری

دیدگاه ها