مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شیرین کننده های مصنوعی

ساکاروز موجود در آنها بیماری های متعددی به وجود می آورد که برخی از آنها عبارتند از سرکوب سیستم ایمنی بدن، برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنی در بدن، کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافت ها، افزایش بیماریهای قلبی عروقی، افزایش چربی و فشار خون، چاقی، کاهش ویتامین E کاهش توانایی عملکرد آنزیم ها، کاهش ظرفیت یادگیری (حافظه)، برهم زدن تعادل هورمون ها از جمله هورمون رشد، دیابت، يبوست، سرطان پروستات، پستان، تخمدان و رکتوم، سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه، آسم و آلرژی، میگرن و انواع سردردهای شدید، کیست تخمدان، افزایش هورمون استروژن در مردهای نازایی، پیری زودرس و … .
امروزه انواعی از شیرین کننده های مصنوعی در ترکیب مواد غذایی صنعتی و داروهای شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند. این شیرین کننده ها با ایجاد تغییر در ذائقه انسان باعث پرخوری و چاقی می شوند. بعضی از این شیرین کنندهها، مانند آسپارتام با ایجاد تغییرات هورمونی باعث بروز افسردگی در فرد می شوند.
توصیه میشود به جای آنها از عسل، شکر سرخ، توت، مویز و سایر شیرینی های طبیعی استفاده شود.

منبع: کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها