مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت بوقلمون

مزاج گوشت بوقلمون گرم و تر می باشد و مصلح آن سماق و گشنیز است.
کسانی که مزاج سرد دارند، در ابتلا به سرطان مستعد تر هستند. لذا مصرف گوشت بوقلمون، سوای همه فوایدش، به دلیل گرم بودن دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد؛ برخلاف گوشت گاو و گوساله که طبعشان سرد است و حتی در طب سنتی هم مصرف گوشت گاو نهی شده است.
گوشت بوقلمون دارای کلسترول بسیار پایین و پروتئین بسیار بالاست، این پدیده باعث شده تا مصرف گوشت این پرنده مفید برای عضله سازی ورزشکاران، برای افرادی که دارای چربی خون هستند و برای همه کسانی که به خاطر کلسترول بالای گوشت قرمز، از خوردن آن منع شده اند، مناسب باشد. چرا که میزان کلسترول گوشت بوقلمون حتی از گوشت مرغ هم پایین تر است. بیمارانی که دارای سنگ کلیه اگزالاتی هستند میبایست در مصرف گوشت بوقلمون احتیاط لازم را اتخاذ کنند، چرا که گوشت بوقلمون دارای میزان کمی اگزالات است. همچنین مبتلایان به نقرس هم نباید مقدار زیادی از آن را در رژیم غذایی خود جای دهند و بهتر است جهت مصرف بیشتر با پزشک خود مشورت نمایند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها