مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

توصیه هایی برای وعده شام

دکتر تبسم ارشادی فر :

*وعده ی شام ترجیحا هفت تا هشت شب خورده شود.
*شام میتواند همان غذای ناهار یا صبحانه باشد.
*برای افرادی با خون غلیظ نان سنگک و کاهو بدون خیار و هویج توصیه میشود.
*برای شام میتوان از نان و پنیرو گردو یا نان و ماست چکیده استفاده کرد.
*از رب انار با روغن زیتون به عنوان سس همراه سالاد استفاده شود، این سس برای کسانی که صبح پس از بیدار شدن دهانشان تلخ است مفید است.

*استفاده از آش ، سوپ یا عدسی برای شام بستگی به سیستم بدن و مزاج هر فرد دارد

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها