مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شربت شلغم

اگر شلغم را خرد كنند و صد گرم آن را در آب بجوشانند، نوشابه‏اى به دست مى ‏آيد كه براى سينه فوق‏ العاده مفيد است؛ اخلاط را به سهولت از سينه دفع كرده و سرفه را آسان مى‏كند و براى معالجه سرماخوردگى بسيار مفيد واقع مى‏ شود. شلغم را رنده كرده و آب آن را گرفته صاف كنيد و هم‏وزن آن را شكر افزوده با آتش ملايمى بپزيد تا به قوام آيد، به اين ترتيب شربت شلغم به ‏دست مى‏آيد. روزى چند قاشق سوپ‏ خورى از آن را براى معالجه سرماخوردگى، زكام و آنژين، و ورم لوزه ‏ها و درد سينه ميل كنيد.

منبع: مجموعه آثار دكتر سيد جلال مصطفوى كاشانى، ج‏۲، ص: ۳۴۶

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها