مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

غذائیت و دوائیت خوراکی ها

دکتر رضا ایلخانی :

خوراکی ها به دو دسته غذا و دوا تقسیم میشوند،به زبان ساده غذا آن چیزی است که در بدن ما انرژی تولید میکند اما دوا برای تولید انرژی نیست، مثل نعنا و خاکشیر که خوردن آنها تولید انرژی نمیکند.
چیزی که غذاییت داشته باشد به تعبیر امروز یعنی انرژی زا باشد و به تعبیر طب سنتی یعنی چیزی که در بدن ما بیشتر تبدیل به خون شده و باعث رشد در ابعاد سه‌گانه ما بشود. در طب سنتی غذاهایی که معتدل و یا نزدیک به معتدل باشند دارای جنبه غذاییت بیشتری هستند. مانند گوشت گوسفند که گرم نزدیک به معتدل است ویا گندم که غذاییت بالایی دارد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها