مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دم نوش برای فصل پاییز و زمستان

دکتر محمد عسکر فراشاه :

مواد لازم : پونه ۱ قاشق غذا خوری
آویشن ۱ قاشق غذا خوری،
عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان،
آب جوش ۳ لیوان.

پونه و آویشن را بشویید و همراه با آبجوش در قوری چینی بریزید وبه مدت۳۰ دقیقه دم کنید .
سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
(افراد گرم مزاج می توانند این دم نوش را همراه با چند قطره لیمو ترش تازه بنوشند.)
این نوشیدنی برای فصل پاییز وزمستان بسیار مناسب بوده،خاصیت ضد عفونی دارد و برای سرما خوردگی ودردهای دوران عادت ماهانه در بانوان بسیار مفید است

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  طبیب شهر

دیدگاه ها