مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت شوید پلو با ماش

مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه، سبوس دوم برنج ۱ قاشق غذاخوری، شوید تازه پاک کرده ۴۰۰ گرم و یا شوید خشک ۶ قاشق غذاخوری، روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری، ماش ۳۵۰ گرم، نمک به مقدار لازم.
طرز تهیه: ابتدا ماش را تمیز کرده و بشویید و با ۲ لیوان آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا پخته و آب آن تمام شود. سپس برنج، سبوس برنج، شوید و آب را با ماش مخلوط کرده و در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد و آب آن خشک شود. سپس روغن را به آن اضافه کنید و اجازه دهید دم بکشد. میتوانید ماش را از شب قبل خیس دهید و همزمان با برنج مخلوط و طبخ نمایید.

این غذا برای افراد کم خون و کودکان در حال رشد و افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و نیز به علت وجود شوید برای ناراحتی های گوارشی به ویژه نفخ معده سودمند است.

منبع: کتاب تغذیه در طب ایرانی٬ اسلامی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها