مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

تشخیص بادام مرغوب از نامرغوب

مرغوب ترین بادام آنست که تازه، درشت، نرم و پر روغن باشد.
در انتخاب بادام خوب باید دقت کنید که مغز آن پژمردگی و سفتی و مزه تلخ و ناخوشایند نداشته باشد.
می توانید برای تشخیص بهتر مغز بادام را از پوست چوبی آن خارج کرده و آن را بشکنید چنانچه وسط مغز آن رگه ای سفید و تازه بود آن بادام تازه بوده خواص آن از بین نرفته است.
بهتر است از خرید بادام بوداده و شور خودداری کنید.علاوه بر اینکه بادام بوداده خواص کمتری دارد، تشخیص مرغوبیت آن نیز دشوار است.
بادام را تا زمان مصرف نباید از پوست خشک بیرونی آن خارج کرد چرا که در اثر تماس با هوا خشک شده و خواص خود را از دست می دهد.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  عمومی

دیدگاه ها