مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

شوید به هضم غذا کمک می کند

طبیعت شوید، گرم و خشک است.
مصرف شوید برای تنگی نفس و بیماری های ناشی از سردی و تری سینه و معده (امراض بلغمی سینه که بیشتر در زمستان پدید می آیند) مفید است.
یکی از مهم ترین خواص شوید کمک به هضم غذا در معده است. برای این منظور میتوانید شوید خشک را همراه غذا مصرف کرده یا در پختن از آن استفاده کنید. (بعنوان مثال شوید پلو، کوکو سبزی، قرمه و آش سبزی)
سکسکه ناشی از پری شکم، ضعف معده، کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل سرد، درد قاعدگی و بیماری های تناسلی نیز با مصرف شوید بهبود می یابد. شوید تسکین دهنده دل پیچه نیز هست.
مصلح شوید غوره است. اگر مزاج شما گرم است و با مصرف شوید احساس گرمی می کنید بهتر است آن را با کمی غوره یا آبغوره مصرف کنید.
موارد منع مفرص شوید: افراد با مزاج خیلی گرم، خانم های باردار و افرادی که ضعف بینایی دارند.
مصرف شوید تازه، برای تنگی‌نفس، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال، سنگ کلیه و مثانه، کولیت، درد مفاصل، درد قاعدگی و بیماری‌های تناسلی مفید است. شوید مسکن درد شکم و روده، بازکننده گیر و انسداد آن‌ها و هاضم قوی می‌باشد. شوید، پزنده طعام، بازکننده باد و بول و حیض و شیر است، و تخم آن در این خصوص قوی‌تر از خود آن می‌باشد. خوردن شوید، یرقان (زردی پوست)، امراض بلغمی، سکسکه، ضعف معده، جگر و طحال را رفع می‌کند. خوردن شوید سرفه و تنگی نفس را بهبود می‌دهد. شوید با طبیعت گرم و خشک، مفید حال بلغمی‌ها و سردمزاج‌ها است.

 🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر الهام قدمی یزدی برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها