مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

ویژگی های عسل طبیعی

۱- عسل طبیعی به دلیل محیط اسیدی و دارا بودن فروکتوز، گلو را می سوزاند.
۲- عسل طبیعی به سرعت با حرارت دهان آب می شود و اصطلاحاً روی زبان قلمبه نمی شود و به دندانها نمی چسبد. عسل در آب ولرم هم به راحتی با هم زدن حل می شود و اینکه گفته می شود عسل در آب دیر حل می شود کاملا غلط است. در هر حال عسل زودتر از شیره ی شکر یا نبات حل می شود.
۳- اگر عسل را درآب ولرم یا چای حل کنید آن را کدر می کند. این اتفاق به دلیل املاح معدنی موجود در عسل است.
۴- عسل در دمای بالای بیست درجه حالتی روان دارد . کش آمدن بیشتر مربوط به شیره شکر و عسل تقلبی است. اگر در دمای بالای ۲۰ درجه عسل را از داخل ظرفی به ظرف دیگر به صورت تدریجی خالی کنیم، هر قدر هم میزان آن کم باشد به صورت مدام و لاینقطع می ریزد. اما اگر مقدار کمی از آن در مجاورت هوا قرار گیرد، سفت شده و مانند شیره شکر، کش می آید
۵- در صورت اینکه عسل شما چهار ویژگی گفته شده را داشته باشد. می توان نتیجه گرفت که حداقل هفتاد درصد آن از شهد گل است و زنبورحداکثر ۳۰ درصد تغذیه شکر داشته است.
۶-برای تهیه عسل با ساکارز کمتر از ۵ درصد ( استاندارد کدکس) نیاز به آزمایش یا خرید از فروشنده ای معتبر است
۷-طبق تجربه ی بیست ساله ی ما در غالب موارد میزان خلوص زنبورداران، کمتر از آن چیزی است که ادعا می کنند.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها