مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سبزیجات‌ و مزاج آن ها

سبزیجات و مزاج آنها: کلم برگ گرم و خشک، ریحان گرم و خشک، گل کلم گرم و خشک، تره گرم و خشک، کلم بروکلی گرم و خشک، جعفری خیلی گرم و خشک، کنگر گرم و خشک، شنبلیله گرم و خشک، تره فرنگی گرم و خشک، گشنیز سرد و خشک، ریواس سرد و خشک، تربچه گرم و تر، مارچوبه گرم و خشک، پیازچه گرم و خشک، شنگ سرد و خشک، نعناع گرم و خشک، ریش بز سرد و خشک، ترخون خیلی گرم و خشک، قازیاقی سرد و خشک، مرزه کمی گرم و خشک، ترشک سرد و خشک، سوسبز خیلی گرم و خشک، قارچ سرد و تر، پونه گرم و خشک، کنگر فرنگی گرم و خشک، شاهی گرم و کمی خشک، لوبیا سبز سرد و تر، شوید گرم و خشک، خرفه خیلی سرد و خشک، اسفناج کمی سرد و تر، شور گرم و خشک، کرفس گرم و خشک، سلمک سرد و تر، بامیه سرد و تر، کاهو سرد و تر و والک گرم و خشک است.

سبزیجات از فیبر زیادی برخوردارند و علاوه بر این دارای ویتامین‌ های مختلفی هستند. در سبد غذایی روزانه حتماً سبزیجان استفاده کنید چرا که سبزیجات به خاطر داشتن فیبر زیادی موجب فعالیت حرکت‌ های دودی شکل روده می‌ شوند و این امر به نوبه خود باعث می‌ گردد که سیستم گوارش انسان از کارکرد خوبی برخوردار شود و در نتیجه سلامتی انسان تضمین گردد. بهتر است سالاد را همیشه قبل غذا و همراه با جوانه‌ ها و لیموترش (سرکه محلی انگور بهتر است) میل کنید و در تهیه آن نیز به جای سس از روغن زیتون استفاده کنید.

منبع: کتاب ” مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه” از آقای داریوش صالحی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها