مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

برفینه، بستنی زمستانی

برف شیره؛ خاطره انگیز‌ترین بستنی زمستانی مردم در گذشته بوده است. برف با طبع سرد و خشک با همراهی حرارت و شیرینی شیره یک بستنی معتدل زمستانی می سازد. قدیمی‌ها معتقد بوده‌اند که برف اول و دوم آلودگی‌های هوا را برطرف می‌کند و برف سوم، تمیز و مناسب خوردن است. بنابراین توصیه می‌شود حداقل در ابتدای بارش برف از مصرف آن اجتناب کنید و بعد از مدتی از برف‌های شفاف و تمیز برای تهیه برف شیره استفاده نمایید.

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها