مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

دستور پخت آبگوشت کلم

آبگوشت کلم قمری:

مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم، کلم قمری ۳ عدد متوسط، نخود ۱۵۰ گرم، سیر ۱ عدد، پیاز ۱ عدد، زعفران کمی، نمک به اندازه نیاز.

طرز تهیه : گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و همراه پیاز، سیر، نخود و با پنج تا شش لیوان آب در ظرفی ریخته و در ظرف را ببندید (البته نه به صورت کامل) و بگذارید با حرارت ملایم، بپزد، وقتی که گوشت، نخود و کلم کاملا پخته شدند، کمی زعفران و به اندازه کافی نمک اضافه نمایید. پس از پختن تمام مواد باید در حدود سه لیوان آب در ظرف مانده باشد. می توان جهت کاهش نفخ این غذای خوشمزه و مقوی کمی ادویه ضدنفخ نظیر زیره سبزو انیسون به آن اضافه نمود و یا موقع پخت آن کمی برنج ایرانی به آن اضافه شود.
دکتر سید محمدباقر فضل جو

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  پخت و پز

دیدگاه ها