مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

جلوگیری از نفخ پس از مصرف شیر

شیر به خودی خود، طبیعتی گرم مایل به اعتدال دارد اما بدلیل رطوبت زیادی که دارد می تواند در بدن ایجاد سردی نماید؛ بویژه افرادی که دستگاه گوارش سردی دارند با خوردن شیر دچار نفخ شده و ترجیح می دهند از مصرف آن صرف نظر نمایند. برای پیشگیری از عوارض بهتر است شیر را تا قبل از ظهر استفاده نماییم. بهتر است شیر را گرم کرده و با عسل میل کنیم. در افرادی که دیابت دارند یا به هر دلیلی نمی خواهند عسل مصرف کنند، با دارچین یا زنجبیل استفاده نمایند. به افرادی که با این روش هم دچار نفخ می شوند، توصیه می شود هر بار شیر را به مقدار کم در حد یک سوم یا یک چهارم  لیوان مصرف نمایند.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر فاطمه نجات‌بخش برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها