مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

انواع صیفی جات و مزاج آنها

صیفی جات حاوی مواد معدنی مفید هستند.

استفاده از آنها در غذای روزانه برای سلامتی بسیار مفید است و مانع از به وجود آمدن امراض مختلف می‌ شود.

صیفی جات که رنگ زرد دارند دارای موادی به نام بتاکاروتن هستند که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A می‌ شوند و برای دید چشم بسیار مفیدند.

باید توجه داشت که استفاده بیش از حد از این مواد رنگی موجب نازایی می‌ شود و برای تولید مثل مضر است.

صیفی جات که از رنگ سبز برخوردارند دارای موادی به نام کلروفیل بوده و در خون سازی سهیم هستند.

صیفی جاتی مانند خربزه و هندوانه و طالبی و گرمک، ادرار آور و برای شستشو سیستم اورولوژیک(کلیه و مجاری ادرار) مفید هستند.

پودر خشک پوست هندوانه برای نفخ معده که بر اثر خوردن هندوانه به وجود می‌آید بسیار مفید است.

پوست خربزه بهترین داروی ورم پروستات در مردان است. صیفی جات و مزاج آنها: خربزه، طالبی، کدو حلوایی و دستنبو همگی مزاج گرم و تر دارند.

گوجه فرنگی، هندوانه، گرمک، کدو خورشتی و خیار سبز سرد و تر هستند. برخلاف خیار سبز خیار چنبر طبیعت معتدل دارد.

فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز هر دو گرم و خشک هستند و بادمجان نیز گرم و خشک است.

منبع: کتاب مجموعه کامل دائرة المعارف تغذیه

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  مزاج‌شناسی

دیدگاه ها