مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

عوامل کبد چرب

 مصرف زیاد ترشی، ماست و دوغ همراه غذا، مصرف زیاد خیار در فصول سرد سال، مصرف زیاد میوه و نوشیدن آب روی میوه، مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند فست فود و غذاهای چرب، مصرف زیاد انواع سس، تنقلات شور و چرب، انواع خوراکی‌های دارای مواد نگهدارنده، کاهش مصرف سبزی و آرد سبوس‌دار، استفاده زیاد از غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، سالاد الویه، کنسروها، غذاهای مانده، پرخوری و در هم خوری، عدم فعالیت روزانه به حد کافی و ورزش نکردن، دیر خوابیدن و شب بیداری، خوابیدن تا ظهر یا خواب طولانی بعد از ناهار، نوشیدن آب یخ بعد ورزش، در استخر، ناشتا و میانه شب، استرس، مصرف غذای پر حجم در ساعات انتهایی شب.

🙏 با تشکر از همکار متخصص طب‌سنتی سرکار خانم دکتر الهام اختری برای تهیه این مطلب..

صفحه شخصی طبیب در سایت طبیب شهر

 

 

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها