مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

خواص گوشت بلدرچین

مزاج این گوشت گرم و خشک است. ارزش غذایی بسیار خوبی دارد . نسبت به سایر پرندگان حاوی پروتئین بیشتری است. منبع ویتامین بوده و کلسترول کمی دارد . همه گروههای سنی میتوانند استفاده کنند و تخم بلدرچین نیز ارزش غذایی بالاتری نسبت به تخم پرندگان دیگر دارد. در افراد گرم و خشک و در بیماریهای با منشاء صفرا؛ منع مصرف دارد . مصلح آن روغن بادام، آب انار و روغن کنجد و زیتون است .

دکتر مهدی فهیمی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها