مجله اینترنتی طب سنتی طبایع

منو

سیب نارس یا بی مزه مضر است

مطلبى كه ابن سينا (درباره سیب) به آن اشاره كرده و در كتاب هاى كنونى به چشم نمى خورد اين است كه تمام خواص سيب هنگامى ظاهر مى شود كه سيب كاملا رسيده باشد و سيب نارس و بى مزه، نه تنها سودى ندارد بلكه زيان بخش نيز هست، زيرا به علت خامى زمينه را براى پيدايش عفونت ها و تب ها آماده مى سازد و آن را به اين عبارت ادا مى كند: «و الفج يولد العفونات و الحميات بخاميه خلط و فجاجته و قبوله العفونه.» و نيز مى نويسد: «و فى التفاح نفخ و خصوصا فيما ليس بحلو؛ سيب مولد نفخ است مخصوصا اگر شيرين نباشد.»
کتاب : مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی

عضویت در کانال تلگرام طبایع عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  غذای سالم

دیدگاه ها